“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dimarts, 26 de maig del 2015

La Cristina ens recomana... Wonder

Ja us vam parlar de Wonder al novembre en motiu del Dia Internacional per a la Tolerància. Més tard, ens el va remocanar la Mireia. I ara és el torn de la Cristina B. També l'heu llegit alguns alumnes de 4rt d'ESO. Sembla que és una lectura que no deixa indiferent. I que enganxa, ja que molts de vosaltres heu continuat amb El capítol del Julian

"Jo recomano Wonder. És un d’aquells llibres que quan el comences no pots parar de llegir-lo. Tracta d’un nen que es diu August, ha nascut amb una malformació a la cara i explica com és la seva vida, des del seu punt de vista i des dels seus companys. És molt bonic saber com l’August lluita per superar la seva malformació i com se'n surt de tots els problemes que pateix."

Us animem a fer un tastet del primer capítol aquí. Ja veureu com us enganxa i el veniu a buscar a la Biblioteca de seguida.

I ja sabeu, gaudiu la lectura... I compartiu-la!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!