“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dijous, 28 de maig del 2015

La Mireia ens recomana... Diari d'H

Una de les nostres grans lectores i especialista en Recomanacions, la Mireia S., ens recomana el Diari d'H. Com ja ens ha passat altres vegades, la Mireia se'ns ha adelantat i encara no el tenim a la Biblioteca. Però ja ens havia cridat l'atenció aquest llibre perquè té una peculiaritat: la seva autora és una adolescent de la vostra edat, així que és probable que tot el que li passa us resulti familiar.

"H (Hipatia) és una noia que està enamorada de la música i d'un noi que no li fa cas perquè està enamorat de la seva millor amiga. Però veurem què passarà al final entre H i el noi..."

L'Hypatia Petriz, a més d'escriptora novell, és una apassionada de la música. Per això us deixem aquesta versió d'una cançó de Noir Désir que ens encanta: El vent ens portarà. Trobareu moltes referències autobiogràfiques en el llibre.

 
 Si l'heu llegit, us animem a fer els vostres comentaris al final d'aquesta entrada.

I ja sabeu, gaudiu la lectura... Però sobretot, compartiu-la!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!