“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dimarts, 29 de setembre de 2015

Lectures d'actualitat: Cent

Avui, 29 de setembre, a Molins de Rei estem de celebració. I és que és Sant Miquel, el nostre patró. S'acaben uns dies intesos plens d'activitats diverses, aptes per a tots els públics. Segurament, podreu començar a perdre la fòbia a les pastanagues, si heu participat en l'edició d'enguany de l'Assasí de la pastanaga, organitzat per l'Ateneu Mulei.

http://aplitic.xtec.cat/epergam/web/fitxa.jsp?id=15538768És per això que, aquest mes, la nostra lectura d'actualitat és una publicació que forma part de la col·lecció local, una secció on anem recopilant informacions relacionades amb la nostra vila, que tant ens estimem. Es tracta del llibre Cent: història dels gegants de Molins de Rei. I també aprofitem per informar-vos que l'entitat Gegants de Molins de Rei ha llançat una campanya de micromecenatge a Verkami per tal de poder finançar la nova vestimenta dels Gegants.

Us deixem també amb el Programa, per si encara voleu apurar les últimes activitats d'aquesta edició de la Festa Major:


Publish at Calameo

I ja sabeu, gaudiu la lectura! I... alegria, és Festa Major...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!