“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

divendres, 9 d’octubre del 2015

La Mireia ens recomana... Tan senzill com tuitejar t'estimo

Superat aquet primer mes de Setembre, de tornada a l'escola i de Festa Major, reprenem les nostres activitats quotidianes. I és així com tornen les Recomanacions d'alumnes.

Tenim pendent fer un post explicant-vos com fer una recomanació al Blog. No patiu que caurà aviat... Però de moment ens centrem en anar compartint les vostres lectures.

Altra vegada, la Mireia S. se'ns ha avançat a l'hora de triar lectura, ja que a la Biblioteca encara no tenim el llibre. En aquesta ocasió vol compartir la lectura de l'últim de Blue Jeans, Tan senzill com tuitejar t'estimo. Es tracta de l'inici d'una nova trilogia on un grup d'amics compartiran residència durant el primer any d'universitat. Aquí teniu les seves impressions:

"Volia recomanar el llibre Tan Senzill com tuitejar t'estimo. 

Tan senzill com tuitejar t'estimo és un llibre amorós, on 7 estudiants, els protagonistes, de diferents nacionalitats, comencen les carreres d'universitat i s'allotgen en una mena d'hotel d'acollida per a estudiants.
Tots ells s'aniran fent amics, hi haurà amors i desamors, enganys d'internet, novatades, noves relacions i escapades en secret. Tot això durarà el primer any de la carrera."

I ja sabeu, gaudiu la lectura... I compartiu-la!

1 comentari:

Gràcies per participar!