“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

divendres, 6 de novembre del 2015

La Nora ens recomana... Días de perros

http://aplitic.xtec.cat/epergam/web/fitxa.jsp?id=16037870
La Nora A. s'estrena en la recomanació de lectures hi ho fa amb un clàssic del blog: El diari de Greg. En aquest cas es tracta de la seva quarta entrega: Días de perros. Poc més tenim a dir d'aquesta sèrie que parla per sí mateixa:

  "Us recomano aquest llibre, perquè és molt divertit i, encara que també té moltes pàgines, és graciós. No t'avorriras llegint aquest llibre, sempre hi ha parts gracioses i parts que també fan gràcia però no tanta. Jo he tardat pocs dies en llegir-lo perquè et va agradant i no vols parar de llegir-lo mai. Però sempre hi ha una hora en què has de parar de llegir per dormir o, no sé, per alguna cosa.

El llibre parla d' un nen que es diu Greg i va a la piscina. I també va a una casa “rural” amb el seu amic i els pares del seu amic perquè volia pujar a una atracció on el seu germà sempre pujava a les vacances i ell no podia pujar per la seva altura. Quan ell ja es podia pujar es va pujar sol perquè estava amb el seu amic i els seus pares.

Espero que si ho llegiu, us agradi molt i que ho gaudiu."

I ja sabeu, gaudiu la lectura... I compartiu-la!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!