“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dimecres, 25 de novembre del 2015

Lectures d'actualitat: L'infern de la Marta


Avui, 25 de novembre, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, volem aprofitar l'avinentesa per recomanar-vos una lectura. Des de l'any 1981 es commemora, en aquest dia, l'assassinat de les Germanes Mirabal per part del dictador Trujillo a la República Dominicana. Si us interessa llegir el Manifest que han elaborat la Generalitat juntament amb les Diputacions i les Federacions de Municipis, ho podeu fer clicant l'enllaç. A Molins de Rei, el grup de Dones Les Heures ha convocat una concentració.
https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat/epergam/web/fitxa.jsp?id=14554808


Volem compartir amb vosaltres el llibre L'infern de la Marta, de Pasqual Alapont. La novel·la, a més, ve acompanyada d'una mena de manual d'autoajuda escrit per un psicòleg, on intenta donar consells per evitar que cap jove caigui en la trampa d'un maltractador. Perquè, com ens diuen en el llibre, és tan dolorós penetrar en l'infern dels maltractaments com tractar d'escapar-ne. Però, per sort, la Marta té unes amigues a prova de bombes que l'ajudaran a sortir del cercle de la violència.

I ja sabeu, gaudiu la lectura... I no us deixeu trepitjar!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!