“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dimecres, 2 de desembre del 2015

La Iris ens recomana... Fuego y hielo

La Iris L. s'afegeix al club de les lectores recomanadores i s'estrena amb un llibre propi. Es tracta de Fuego y hielo, la segona entrega de la saga Los gatos guerreros- Los cuatro clanes. El primer llibre de la saga es titula En territorio salvaje, com molt bé ens explica l'Iris. Però la cosa no s'acaba aquí: continua amb El bosque de los secretos, Antes de la tormenta, Huellas peligrosas y La hora más oscura. Com que no és la primera vegada que ens demaneu llibres d'aquesta col·lecció, els inclourem a la nostra carta als Reis, aviam si tenim sort. Això és el que li ha semblat:


"Abans de que llegiu el resum, us aconsello que us llegiu En Territorio Salvaje, la primera entrega de la saga, ja que aquest text conté ''Spoilers''. Llegiu-lo sota el vostre risc.

Aquesta és la segona entrega de la saga Los Gatos Guerreros – Los Cuatro Clanes. El protagonista, l'ex-gat domèstic ara anomenat Corazón de Fuego, ha conseguit el nom de guerrer. I com a tal, té el deure d'aconseguir un aprenent. L'escollida és la gateta Carbonilla, i tot sembla anar de meravella fins que un succés inesperat ho canvia tot. I sembla que el culpable és un gat del seu propi clan... A part, el retorn del Clan del Viento al seu territori podria comportar trifulques entre els quatre clans..."

La Iris ha tingut el detall d'ajuntar-nos la fitxa del llibre:  
AUTOR/A: Erin Hunter
TÍTOL: Los Gatos Guerreros – Los Cuatro Clanes. Fuego y Hielo
EDITORIAL: Salamandra
ANY D'EDICIÓ: 2012 (Espanya)

I ja sabeu, gaudiu la lectura... I compartiu-la!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!