“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

divendres, 11 de desembre del 2015

El Ricard ens recomana... Dràcula

https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat/epergam/web/fitxa.jsp?id=15557759
El Ricard P. s'estrena recomanant lectura i ho fa amb el llibre que els de 1r d'ESO llegiu a Català. Es tracta d'una adaptació de Dràcula, el precursor de totes les sagues de vampirs que tant us agrada llegir. I no és el primer que s'anima amb aquest llibre: ja ho van fer abans el Marc i la Vero. Doncs això és el que li ha semblat. I ens l'ha puntuat i tot!

  "Aquest llibre explica la història de com el comte Dràcula viatja des del seu castell, a Transilvània, fins a Londres amb el propòsit de vampiritzar a tota Anglaterra.

Per arribar-hi hauria de fer un tros de camí per terra i l'altre per mar.

El comte va comprar una mansió a prop de Londres. Va fer, a uns eslovacs, portar 29 caixes, les va omplir de terra. Quan els eslovacs se les van tornar a emportar ell ho va utilitzar per viatjar-hi a dintre.

Com creieu que segueix el viatge?
Per què creieu que va omplir les caixes de terra?
Ho sabreu si us llegiu el llibre.

OPINIÓ I VALORACIÓ

Aquest llibre m'ha agradat molt per què cada cop que passa una cosa intrigant apareix una altra. També té acció i aventura que en fan un molt bon llibre.

Ho recomanaria a de primer a quart d'eso per què es un llibre molt entretingut que m'ha agradat molt."

VALORACIÓ DE 1 AL 10

10/10



I ja sabeu, gaudiu la lectura... I compartiu-la!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!