“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dijous, 17 de desembre del 2015

L'Arnau ens recomana... El curiós incident del gos a mittjanit

https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat/epergam/web/fitxa.jsp?id=16413001
Últimament el blog és un no parar de recomanacions. I l'Arnau P. no vol ser menys, així que ens ha portat la seva per compartir. Es tracta d'El curiós incident del gos a mitjanit, una novel·la que et mantindrà intrigat fins l'últim moment, ja et posaràs a la pell d'un nen amb autisme que intenta descobrir qui ha matat el gos de la veïna. Els de 3r d'ESO el llegireu a català i segur que us atrapa, com li ha passat a l'Arnau.

"M'he llegit aquest llibre i penso que és molt interessant per a la gent que li agraden les lectures de misteri ja que, és un llibre que va d'un nen, que es diu Christopher, que viu en una casa amb el seu pare, perquè la seva mare va morir.

Ells tenen una veïna que té un gos que es diu Wellington, al que li tenien molt de carinyo, però un dia, per la nit, es van trobar al Wellington mort amb una forca clavada que li travessava el cos. Des d'aquest moment, en Christopher, es dedica a investigar l'assassinat d'aquest gos i gràcies a això descobrirà altres secrets els quals no es podria haver imaginat mai.

Aquest llibre m'ha agradat molt ja que no t'esperes algunes coses fins que no acabes el llibre, per això, el recomano a tots aquells que els agraden les novel·les de misteri."

I ja sabeu, gaudiu la lectura... I compartiu-la amb qui vulgueu (la veïna, el gos...)!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!