“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dimecres, 15 de març del 2017

Gràcies!

A hores d'ara ja tenim coll avall la mudança; ja hem paït que la nova biblioteca és més petita i ens hem adaptat de manera positiva als nous canvis; fins i tot hem aconseguit tenir el magatzem una mica endreçat. No us enganyarem, no us direm que no ens queda cap caixa per obrir... Però, oi que no ho havíeu notat?

 I ara que ja portem uns mesos a ple rendiment, ara que gairebé s'acaba el segon trimestre... Ara ha estat quan hem trobat un petit moment per respirar. Però abans d'agafar aire altra vegada per seguir a tope d'energies ens volem aturar per dir-vos una cosa molt important: GRÀAAACIEEEES!


Gràcies a l'alumnat que vau venir, a l'edifici antic, a ajudar-nos a veure quins llibres estaven repetits (i no calia baixar-los fins aquí). Gràcies al professorat que vau desafiar la calor, tan allà dalt com un cop aquí, i ens vau ajudar a col·locar-ho tot en capses i després a buscar les caixes que anàvem necessitant. Gràcies a les mares que vau formar un super equip fent i desfent caixes, ajudant-nos a tenir clar on estava cada cosa.

Sense vosaltres no ho hauríem aconseguit! Ha estat un plaer formar part d'aquest equip...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!