“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dilluns, 27 de març de 2017

La Júlia ens recomana... Adolescents.cat

Ens estem posant al dia publicant Recomanacions endarrerides! A hores d'ara ja tindreu clar que ens hem mudat i que no ha estat fàcil dur a terme tot el procés... Com que encara no tenim clar això de la clonació d'éssers humans, no ens ha quedat més remei que deixar de banda temporalment alguns projectes que teniem en funcionament.
I ara ha arribat l'hora de tornar als bons hàbits. i un d'ells és el d'anar publicant les fantàstiques Recomanacions de llibres que ens aneu fent arribar. Avui comencem amb la d'un llibre esperat. Ens l'havieu demanat en diverses ocasions i, per fi el tenim aquí!

https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat/epergam/web/fitxa.jsp?id=16997102
Es tracta d'Adolescents.cat. El manual. El llibre és un recull de la multiplicitat de temes que s'aborden en aquest portal, una espècie de publicació digital dirigida al públic adolescent que acumula ja diversos anys d'èxit.

I aquí la Recomanació de la Júlia D.:

"Volia recomanar el llibre d'Adolecents.cat.

Aquest llibre m'ha agradat perquè és interessant i divertit, ja que gràcies a aquest llibre pots saber coses que no imaginaries: t'explica coses sobre la vida del nois i noies, et dóna consells i té uns comentaris que fa altre gent.

Jo el recomano més per noies que per nois.

Us asseguro que quan comenceu a llegir-lo, no podreu parar."

Tot i que la Júlia el recomana més per a noies, a nosaltres ens sembla que pot agradar a tothom.

I ja sabeu, gaudiu la lectura... I compartiu-la!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!