“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dimarts, 6 de novembre del 2018

La Vero ens recomana... El príncep de la boira

https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat/epergam/web/fitxa.jsp?id=16782278
Aquests dies seguim posant el blog al dia amb les recomanacions del nostre alumnat. Avui us portem la de la Vero O. amb la seva 7ª recomanació.

Es tracta d'El príncep de la boira, un llibre que podeu trobar a la nostra biblioteca i que és el primer volum de la "trilogia de la boira". El seu autor, Carles Ruiz Zafón, és conegut tant per algunes sagues juvenils (com aquesta) com per altres best sellers per a un públic més adult. Podeu disposar de dues edicions diferents.

https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat/epergam/web/fitxa.jsp?id=14553565
Aquí teniu les seves impressions. Compte, que hi ha spoiler!
    "Aquest llibre tracta d'una família, que es muda de casa a una que pertanyia a la família Fleischmann. La mare de la família no podia tindre un fill, però al arribar a aquella casa, miraculosament el va poder tindre. El seu nom era Jacob. Als nou anys, Jacob va morir ofegat a la badia del poble, poc després el seu pare també cau mort. Els advocats van vendre la casa on vivia la família Fleischmann, i la van vendre als Carven, els protagonistes del llibre.
Nomès arribar al poble, en Max coneix a un nen del barri, en Roland, que viu amb el seu avi adoptiu, ja que els seus pares van morir d'un accident de cotxe. Darrere de la casa d'en Max, descobreixen un jardí d'estàtues molt curiós on representa un circ, es fiquen a investigar fins que acaben descobrint que l'avi d'en Roland va estar al vaixell, on van morir molts tripulants, menys ell. En Max i en Roland, van investigant més coses, fins que li veuen sentit a la història. El gat que la germana d'en Max va veure a l'estació també es trobava al jardí d'estàtues del circ, fins que acaben de descobir que en Jacob Fleischmann i en Roland eren la mateixa persona."


I ja sabeu, gaudiu la lectura... I compartiu-la!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!