“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dijous, 5 de setembre de 2019

Tornada silenciosa

Ja hi tornem a ser! Un nou curs, nou alumnat, noves companyes... Però la mateixa il·lusió del primer dia i una miqueta més d'experiència. 

A més, aquest curs estem molt contentes. Ja us vam explicar el Projecte  que duien entre mans des de Tecno el curs passat. També us vam prometre que us explicaríem com acabava la cosa, oi?

Doncs ja ho tenim tot llest! Finalment, la solució més idònia ha estat posar pilotes a les potes de les cadires. Trobem que fa molt de goig la Biblioteca sembrada de groc... 

Tot això ha estat possible gràcies a les aportacions de la Bea Guilera, qui ha estat recollint les pilotes que ja no tenien ús al club de tennis on entrena. I ens les ha fet arribar. 

Això li ha donat un valor afegit a aquest Projecte impulsat pel Joan Fonoll, amb un toc d'Economia Circular, tot donant una nova vida a aquestes pilotes, les quals s'haurien convertit en residu.

Aprofitem per tornar a agrair la participació de l'alumnat de 1r en aquest Projecte que ens ajudarà a tenir una Biblioteca més silenciosa. Perquè, com diu el Joan Portell: 
"Dins de qualsevol biblioteca conviuen les veus que han parlat abans que nosaltres. Per això hem d'entrar-hi en silenci i mantenir-nos-hi en silenci, per poder escoltar millor i deixar que la paraula dels altres ens vagi penetrant."
Joan Portell. M'agrada llegir. Com fer els teus fills lectors. Barcelona Ara llibres, 2013.
Esperem que pugueu gaudir d'una lectura més relaxada. I que la seguiu compartint amb totes nosaltres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!