“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

divendres, 22 de novembre de 2019

25N

El proper dilluns 25 de Novembre es commemora el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones. L'Assemblea General de les Nacions Unides va acordar celebrar aquest dia en record de les Germanes Mirabal (Patria, Minerva i Maria Teresa), assassinades pel règim del dictador Trujillo a la República Dominicana.

Des de Fundesplai han elaborat un recull de materials i recursos per a treballar el tema des de l'àmbit educatiu en el context del Projecte Encoratja't. Entre els quals, una llaminera guia de lectura amb tot de llibres relacionats amb el tema: "40 llibres per la igualtat de gènere i la violència zero". En podeu trobar una per a Educació Infantil, una altra per a Primària i la que ens interessa més: per a l'Educació Secundària.

I no podíem deixar passar l'ocasió per a mostrar-vos els llibres d'aquesta tria que podeu trobar a la nostra Biblioteca. Els trobareu exposats aquests dies. Aquests i molts més!

I ja sabeu, gaudir la lectura coeducativa... I compartiu-la!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!