“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dijous, 31 d’octubre del 2019

Castanyada vs. Halloween


Ja fa uns quants dies que hem entrat a la tardor! No volem parlar aquí de Canvi Climàtic, però sembla que el fred es resisteix a arribar... Tot i així, les festivitats no es mouen. I el dia 1 de novembre el tenim a tocar.

Il·lustració de Stephane Fizer
Tots Sants, la Castanyada, Haloween, Samaín... Diferents tradicions que conmemoren les persones que ja no són entre nosaltres, que han passat (per a algunes) a millor vida, les mortes...

I sense voler entrar en polèmiques sobre a quina tradició adherir-nos, volem aprofitar l'ocasió per a presentar-vos la Guia de lectura que hem elaborat per a l'ocasió: Castanyada per cagar-se de por! 

Podeu aprofitar aquests dies de festa per  llegir històries terrorífiques. Si cliqueu sobre l'enllaç podreu veure la selecció que us hem preparat.

I si el que voleu és compaginar la lectura amb d'altres activitats, us deixem aquest recull de propostes: Tots Sants i La Castanyada.

Per anar obrint boca, us expliquem una mica quina mena de llibres hi trobareu: llibres en anglès (tant originals com adaptacions), amb monstres, bruixes, fantasmes, vampirs, protagonistes gòtiques, autors locals...

Us deixem un petit tastet de tot el que hem arreplegat.

Il·lustració de Cute Reaper










Font: http://bibliocolors.blogspot.com/2014/10/dia-de-halloween-quina-por-dia-de.html.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!