“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dilluns, 21 de desembre del 2020

La Clàudia ens recomana...T'imagines la vida sense ell

Avui, últim dia de classe abans que comencin les vacances de Nadal i per això us volem recomanar una lectura perquè gaudiu durant les festes. Si us agrada aquesta recomanació, la podeu demanar perquè us la regalin aquest Nadal. Avui, la Clàudia L. ens parla de llibre T'imagines la vida sense ell, d'Isabel-Clara Simó.

 


L'autora d'aquest llibre es diu Isabel-Clara Simó. Pertany a la col·lecció Sèrie negra 1 i és de l'editorial Columna. Els seus gèneres són misteri i assassinat.

L'argument principal del llibre és com un home, en Mateu, descobreix que la seva mare, la Mercè, va matar al seu pare. Això ho esbrina després que la Mercè morís a través del diari que havia amagat, però no hi havia hagut temps a desfer-se d'ell abans de morir. En Mateu llegeix que al principi els seus pares estaven molt enamorats, però a poc a poc, la seva mare va començar a odiar el seu pare, i cada cop anava a més. Així que després d'uns incidents, la Mercè, decideix estudiar com matar al seu marit.

Personalment, és un llibre que m'ha agradat bastant, ja que és (...) massa llarg, l'acció és ràpida. A més, et deixa amb la intriga de saber que passarà després i no pots deixar de llegir. A part, tracta temes que són bastant importants, com ara el masclisme i el maltractament psicològic. Recomano aquesta lectura sobretot a la gent que li comencen a agradar més els llibres d'adults i vol un llibre per reflexionar una mica.
 
Espero que la recomanació us hagi agradat i us animi a llegir-la. Bon Nadal i pròsper any nou. Ens veiem a la tornada. A continuació us deixo unes postals que he fet per aquestes festes, espero que us agradin.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!