“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dimecres, 2 de juny del 2021

La Maria ens recomana... Horas salvajes

A la recomanació d'avui trobem a la Maria R ens recomana Horas salvajes de Jordi Sierra i Fabra, un escriptor de tot tipus de gèneres de qui trobareu molts llibres a la biblioteca. Tot seguit, la recomanació de l'alumna:

HORAS SALVAJES, de Jordi Sierra i Fabra

Aquest llibre parla d’un noi que es diu Aurelio, que no se’n va de vacances amb la seva família perquè s’ha de quedar estudiant per a la selectivitat. Ell es queda a casa una setmana sol i en els tres últims dies comencen a passar una varietat de coses increïbles.

 
Al seu poble hi ha un puticlub que es diu Virgo, allà hi ha dones prostituint-se perquè les obliguen. Una de elles s’escapa i acaba a la casa del Aurelio, i a partir de llavors comencen a passar coses molt dures i molt fortes.


Jo recomano molt aquesta lectura, ja que a mi no m’agrada llegir aquesta lectura i, no obstant, l’he llegida amb ganes i amb intriga. Parla de problemes i conflictes molt reals i de problemes que no pensem que ens podrien passar però que en realitat passen.


A la gent jove com jo li pot agradar molt Horas salvajes, perquè és molt de l'estil dels joves, de l’estil de la nostra edat, i parla de problemes que ens passen a molts de nosaltres amb els nostres amors.


Maria Rubio Corral, 3 ESO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!