“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dimecres, 26 de maig de 2021

La Clàudia ens recomana... Before i After ever happy

Seguint amb les recomanacions de llibres és el torn de la Clàudia L, clicant al seu nom trobareu altres recomanacions que ha fet. En aquesta ocasió l'alumna ens recomana dos llibres: Before i After ever happy. Tots dos llibres pertanyen a l'univers After, una sèrie de llibres juvenils de l'autora Anna Todd. A continuació les recomanacions de la Clàudia:

Before

L’escriptora d’aquest llibre és l’Anna Todd, una jove estatunidenca. Aquesta novel·la pertany a l’editorial Galery books i és el 5è i últim llibre de la sèrie d’After. A més, el seu gènere és novel·la romàntica.

Aquest llibre no és la continuació de l’anterior, sinó que tracta de la relació entre el Hardin, un dels protagonistes, i la Tessa, l’altra protagonista des del seu punt de vista. No només inclou com se sent en l’actualitat, sinó també com es va sentir al llarg de les altres quatre novel·les. Al principi, hi ha una petita introducció on explica com era la seva vida abans de conèixer la Tessa i quina experiència havia tingut amb un conjunt de noies importants per al desenvolupament del seu caràcter. A continuació, comenta com es va anar enamorant poc a poc de la Tessa i els diferents obstacles que va trobar-se pel camí. Al final, fa una actualització de la seva vida.

Personalment opino que és un llibre molt entretingut de llegir, tot i que, en part, resumeixi bastant la història explicada a les altres novel·les de la sèrie. Això és degut a que pots veure d’una forma molt clara l’evolució d’en Hardin. A part, també es descriuen algunes escenes dels altres llibres amb més detall i des d’un altre punt de vista, el d’en Hardin. Penso que si ja t’has llegit els altres llibres i vols acabar de tancar bé la història és una bona opció.

 After ever happy

Aquest llibre està escrit per l’Anna Todd una escriptora estatunidenca. Aquesta novel·la és de l’editorial Gallery Books i és el quart llibre de la sèrie After. El seu gènere és novel·la romàntica.

Tot comença quan al final del llibre anterior en Hardin s’assabenta de que qui creia que era el seu pare, en veritat no ho era. Això, el fa atabalar-se molt i prendre decisions de les quals després se’n penedeix, com per exemple fer que la Tessa torni a EEUU sense ell. Quan la Tessa arriba a EEUU es troba al seu pare drogoaddicte mort al terra del lavabo del seu apartament. Aquest fet fa que entri en un estat de xoc i no begui aigua, ni mengi, ni parli amb ningú durant un temps. Quan en Hardin sap el que ha passat no dubta en agafar el primer vol d’Anglaterra a EEUU. No obstant, un cop és allà, la Tessa no vol saber res d’ell.

Sincerament, és una lectura que i tot i que és bastant llarga, és entretinguda. L’autora, aconsegueix que puguis sentir les emocions que tenen els personatges al llarg de la història i que d’aquesta manera, no puguis parar de llegir. Realment, és molt interessant ja que veus com personatges ficticis afronten problemes molt reals en els qual potser algun dia t’hi trobaràs tu. Abans de llegir aquests llibre recomanaria llegir els tres anteriors, After, After we collided i After we fell


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!