“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

diumenge, 27 de març del 2022

L'Hugo ens recomana... El secret de la clandestina

 Seguint amb les recomanacions, avui trobem a l'Hugo i la seva ressenya de la lectura "El secret de la clandestina" de l'autora Elena Vavilova, escriptora i antiga oficial de la intel·ligència russa. Ella i el seu marit van servir d'inspiració per la sèrie de televisió "The Americans".

"EL SECRET DE LA CLANDESTINA"

Sí que recomano el llibre, tot i no haver-me acabat el llibre, puc dir amb fermesa que sí que el recomano. Ja per començar, l'autora del llibre té un bon motiu per narrar els fets, perquè són reals vull dir, vol transmetre com estan sotmesos sota pressió els agents, i encara que ningú els reconegui (perquè fan la seva feina de forma excel·lent), és un ofici que implica molta preparació física, psicològica i mental, que no tothom estar dotat a adquirir-la. Penso que l'autora aconsegueix plasmar realment les seves idees en el llibre, queden molt clares les sensacions i sentiments que ella va sentir mentre duia a terme el que ara ens explica. Sempre hi ha un punt d'incertesa i intriga en el llibre, així doncs, mai t'avorreix. El trobo un llibre molt interessant en tots els sentits, ja que no és una història comuna que podem trobar habitualment.




Hugo Marino 3r F

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!