“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dilluns, 4 d’abril de 2022

Torna l'Intercanvi de llibres!

 
Després d'un parell d'anys en què la Pandèmia (i els protocols que se n'han derivat) ens han impedit celebrar la Diada de Sant Jordi tal i com marca la tradició, tenim una molt bona notícia. Torna l'Intercanvi de llibres!

Com us dèiem, els dos darrers anys hem hagut de reinventar-nos per poder continuar celebrant aquesta cita tan important pel món del llibre i les Biblioteques. Durant el confinament vam adaptar una activitat molt bonica que havíem dut a terme a l'institut en format virtual. La vam titular #AmbUnLlibreALaMà i va ser la manera de seguir recomanat-nos lectures des de casa. Vam recollir totes les propostes en aquest lloc. I el curs passat, tot i que ja havíem recuperat la presencialitat, volíem evitar les aglomeracions. És per això que vam pensar que seria millor fer un Knolling. Així que estem molt il·lusionades de poder recuperar aquesta activitat.  

Per si després de tant de temps no recordeu com funcionava, us compartim les instruccions. Ja veureu que són ben senzilles:
 

 
 
  
1- Tria llibres que tinguis a casa i ja no vulguis.

2- Porta'ls a la Biblioteca Nòmada (al vestíbul de l’Institut) abans del dia 8 d'abril.

3- Et donarem un Val per cada llibre que portis.

4- Els participants a l'Intercanvi entrareu en el sorteig de 4 Vals de compra per a llibreries del poble. Els vals tenen un valor de 40€ cada un.

5- Repartirem, com a màxim, 5 Vals amb participació al sorteig per cada alumne. Però pots portar tants llibres com vulguis.

6- El dia 22 d’abril porta els teus Vals. Els podràs intercanviar pels llibres que hagin portat els teus companys i companyes.

7- Farem una secció de Lectures obligatòries. Porteu les lectures del curs passat que ja vau llegir i intercanvieu-les per les del proper curs!

8- El sorteig es farà el dia 22 d’abril. 

 

 I quina millor manera de gaudir la lectura aquest Sant Jordi... Ens ajudes a compartir-la?
 

  Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!