“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dijous, 26 de gener del 2012

Maria i jo

En una entrada del mes d'abril de l'any passat (Comic Mania) us parlàvem del còmic Maria i jo on el pare de la Maria, una nena amb Trastorn de l'Espectre Autista, explica com és la relació amb la seva filla i el seu dia a dia:

Títol: María y yo
Autor/a: María Gallardo, Miguel Gallardo
Editorial: Astiberri Ediciones
Any d'edició: 2010

Allà també hi trobareu el tràiler de la pel·lícula documental que es va fer a partir del còmic:



Bé, doncs ahir al vespre, al programa de TV3 Sense ficció, es va emetre el documental. Us l'adjuntem perquè el pugueu veure. Passareu poc més d'una horeta coneixent la Maria i de ben segur que entrarà a les vostres vides per no tronar-ne a sortir...

Argument:

Maria i jo

La Maria viu amb la seva mare, la May, a Canàries, a 3.000 quilòmetres de Barcelona, on viu el seu pare Miguel Gallardo. A vegades, el Miguel i la María se'n van junts de vacances a passar una setmana a un resort del sud de Gran Canària, un escenari una mica inhabitual que no sol acollir entre els seus hostes a un pare sol amb una filla de catorze anys que pateix autisme. Aquesta és la història d'un d'aquells viatges, i sobretot, un relat original i ple d'humor, ironia i sinceritat sobre com es conviu amb una discapacitat. Un documental produït per BAUSAN FILMS SL i PELIS CHULAS SL, en coproducció amb TVE i producció associada amb TELEVISIÓ DE CATALUNYA i la Fundació Orange, amb la participació de CANAL +.

Gaudiu la pel·lícula!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!