Mapa de llibreries de Barcelona"Hi ha un moment en la vida de les persones decents que es caracteritza pel desig irresistible de comprar un llibre."


Josep Maria de Sagarra, "Les hores dels llibres".

dijous, 26 de gener de 2012

Maria i jo

En una entrada del mes d'abril de l'any passat (Comic Mania) us parlàvem del còmic Maria i jo on el pare de la Maria, una nena amb Trastorn de l'Espectre Autista, explica com és la relació amb la seva filla i el seu dia a dia:

Títol: María y yo
Autor/a: María Gallardo, Miguel Gallardo
Editorial: Astiberri Ediciones
Any d'edició: 2010

Allà també hi trobareu el tràiler de la pel·lícula documental que es va fer a partir del còmic:Bé, doncs ahir al vespre, al programa de TV3 Sense ficció, es va emetre el documental. Us l'adjuntem perquè el pugueu veure. Passareu poc més d'una horeta coneixent la Maria i de ben segur que entrarà a les vostres vides per no tronar-ne a sortir...

Argument:

Maria i jo

La Maria viu amb la seva mare, la May, a Canàries, a 3.000 quilòmetres de Barcelona, on viu el seu pare Miguel Gallardo. A vegades, el Miguel i la María se'n van junts de vacances a passar una setmana a un resort del sud de Gran Canària, un escenari una mica inhabitual que no sol acollir entre els seus hostes a un pare sol amb una filla de catorze anys que pateix autisme. Aquesta és la història d'un d'aquells viatges, i sobretot, un relat original i ple d'humor, ironia i sinceritat sobre com es conviu amb una discapacitat. Un documental produït per BAUSAN FILMS SL i PELIS CHULAS SL, en coproducció amb TVE i producció associada amb TELEVISIÓ DE CATALUNYA i la Fundació Orange, amb la participació de CANAL +.

Gaudiu la pel·lícula!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!