“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

divendres, 20 de gener del 2012

Presentació del blog. Valoració

Un cop hem agafat el ritme de nou després de les vacances de Nadal volem fer una petita valoració de la presentació del blog que vam fer just abans de marxar. Com podreu veure a les fotos, la Biblioteca es va omplir! No sabem si per l'interès que suscitava el tema o per la promesa d'obtenir un petit obsequi al final de l'acte... El cas és que va ser un èxit ;)



Esperem que us servís per conèixer una mica tot el que la Biblioteca us pot oferir des de qualsevol lloc amb connexió a internet. No ens volem quedar només a l'institut; també ens agrada sortir a veure món. Alguns ens vau preguntar si el blog és només per a l'alumnat de l'institut i aprofitem per recordar-vos que no tanquem les portes a ningú: tots els lectors i totes les lectores són ben rebuts! Així que ja podeu fer difusió del nostre blog entre la família (segur que el pare o la mare troben algun llibre interessant), els amics i amigues, companys de classe... i amb qui us sembli oportú.



Vam aprofitar per recollir un breu qüestionari sobre TIC i xarxes socials. Aviat us oferirem els resultats de l'enquesta.




Gaudiu de la nostra biblioGteca!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!