Mapa de llibreries de Barcelona"Hi ha un moment en la vida de les persones decents que es caracteritza pel desig irresistible de comprar un llibre."


Josep Maria de Sagarra, "Les hores dels llibres".

dijous, 19 de gener de 2012

Revista digital Gener

Com ja sabeu, cada mes us fem arribar l'enllaç a una revista que podeu llegir per internet. Aquest mes de gener us recomanem que feu una ullada al número 59 de la revista L'illa. Revista de lletres:


Ens ha agradat especialment l'article d'Alfred Picó: "La culpa la té mon pare", on l'autor parla de l'origen de la seva afició pels llibres i la lectura. Hi trobareu també nombroses recomanacions de literatura juvenil i còmic, llibres electrònics... i moltes coses més!

I si sou dels que us agrada tenir la revista entre les mans, fullejar-la i ensumar l'olor del paper quan passes les pàgines, sapigueu que a la biblioteca la podeu trobar en el format tradicional.

Recordeu que a la secció "e-revistes" hi anem posant els enllaços als últims números de les revistes que apareixen a la llista! Si ens en voleu proposar alguna que us sembli interessant no dubteu a escriure'ns o a fer algun comentari.

Gaudiu la lectura!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!