Mapa de llibreries de Barcelona"Hi ha un moment en la vida de les persones decents que es caracteritza pel desig irresistible de comprar un llibre."


Josep Maria de Sagarra, "Les hores dels llibres".

dimecres, 9 de desembre de 2015

El Guillem ens recomana... Por ti daré mi vida

El Guillem B. s'estrena com a recomanador. Es tracta d'una lectura pròpia, titulada Por ti daré mi vida. Els protagonistes de la novel·la són dos joves orfes que es tenen l'un a l'altre i que s'estimen per sobre de tot. Això és el que li ha semblat:http://www.tagusbooks.com/leer?li=1&isbn=9788468314136

"Recomano aquest llibre a estudiants que els apassionin el llibres i/o novel·les d'amor. 

És un llibre molt entretingut, ja que tracta sobre una parella òrfena que s'estimen moltíssim perquè són l'únic que tenen a la seva vida. 

La història comença explicant la seva vida, que si son òrfens, que si viuen des de peits en una casa d'acollida, etc. Els protagonistes són en Ted i la Less, s'estimaven molt, fins que un dia va passar una desgràcia. Ted va sofrir un accident, una furgoneta el va atropellar, i després va sortir corrent.

En aquesta història d'amor, hi ha com en tots els llibres, un punt culminant, però aquest és molt especial, a mi m'ha sorprés molt. Aquesta història, és molt impactant, ja que una parella somiadora i amb moltes ganes de sortir cap a davant, tenia pensat tot el seu destí, per a quan complissin els 18 anys, ja que quan arribés aquell moment els dos seríen independents, és a dir, que no rebrien cap ajuda, només viuríen l'un de l'altre. Aquest tema dels 18 anys, té alguna cosa a veure amb l'accident del Ted. Us incito a que us ho llegiu.

Espero que us hagi agradat la meva opinió, i moltes gràcies per la vostra atenció."

I ja sabeu, gaudiu la lectura... I compartiu-la!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!