Mapa de llibreries de Barcelona"Hi ha un moment en la vida de les persones decents que es caracteritza pel desig irresistible de comprar un llibre."


Josep Maria de Sagarra, "Les hores dels llibres".

dimecres, 2 de desembre de 2015

La Iris ens recomana... Fuego y hielo

La Iris L. s'afegeix al club de les lectores recomanadores i s'estrena amb un llibre propi. Es tracta de Fuego y hielo, la segona entrega de la saga Los gatos guerreros- Los cuatro clanes. El primer llibre de la saga es titula En territorio salvaje, com molt bé ens explica l'Iris. Però la cosa no s'acaba aquí: continua amb El bosque de los secretos, Antes de la tormenta, Huellas peligrosas y La hora más oscura. Com que no és la primera vegada que ens demaneu llibres d'aquesta col·lecció, els inclourem a la nostra carta als Reis, aviam si tenim sort. Això és el que li ha semblat:


"Abans de que llegiu el resum, us aconsello que us llegiu En Territorio Salvaje, la primera entrega de la saga, ja que aquest text conté ''Spoilers''. Llegiu-lo sota el vostre risc.

Aquesta és la segona entrega de la saga Los Gatos Guerreros – Los Cuatro Clanes. El protagonista, l'ex-gat domèstic ara anomenat Corazón de Fuego, ha conseguit el nom de guerrer. I com a tal, té el deure d'aconseguir un aprenent. L'escollida és la gateta Carbonilla, i tot sembla anar de meravella fins que un succés inesperat ho canvia tot. I sembla que el culpable és un gat del seu propi clan... A part, el retorn del Clan del Viento al seu territori podria comportar trifulques entre els quatre clans..."

La Iris ha tingut el detall d'ajuntar-nos la fitxa del llibre:  
AUTOR/A: Erin Hunter
TÍTOL: Los Gatos Guerreros – Los Cuatro Clanes. Fuego y Hielo
EDITORIAL: Salamandra
ANY D'EDICIÓ: 2012 (Espanya)

I ja sabeu, gaudiu la lectura... I compartiu-la!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!