“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

divendres, 4 de desembre del 2015

L'Eric ens recomana... La cabeza del dragón

L''Eric L. ens vol recomanar una lectura de la Biblioteca. Es tracta de La cabeza del dragón, una obra de teatre que Ramón del Valle-Inclán va escriure pensant en el públic infantil. Es tracta d'una farsa on predomina el sentit de l'humor, tret característic del seu autor. El que sembla inicialment un conte de fades i dracs, s'acaba convertint en un text ple de referències històriques a l'època de l'autor (inicis del segle XX). Això és el que li ha semblat:
https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat/epergam/web/fitxa.jsp?id=14554188

"El llibre La cabeza del dragón és una obra de teatre en castellà, amb gran varietat de personatges amb papers curts que faria possible que es pugui representar de manera senzilla per nois i noies de 1r ESO. Els personatges utilitzen un llenguatge molt més culte que el que es fa servir normalment en una obra d'aquest tipus. La història és d'humor, molt interesant, a part de molt entretinguda per l'aparença de ser un conte.

Recomano aquest llibre per la seva diversitat de personatges i per la seva història, a part del seu llenguage ric i variat."

El podeu trobar a la nostra Biblioteca. I ja sabeu, gaudiu la lectura... I compartiu-la!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!