“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dilluns, 11 d’abril del 2016

La Iris ens recomana... El bosque de los secretos

http://www.tagusbooks.com/leer?li=1&isbn=9788415629535
L'Iris L., una gran lectora i habitual recomanadora del blog, ens porta un altre exemplar de la saga Los gatos guerreros- Los cuatro clanes. En aquest cas es tracta d'El bosque de los secretos, la tercera entrega. Es tracta d'una sèrie d'èxit entre el públic adolscent. Tant, que podeu trobar, fins i tot, una wiki on compartir tota mena d'informació i curiositats relacionades amb aquests clans felins.

TÍTOL: Los Gatos Guerreros – Los Cuatro Clanes. El Bosque de los Secretos

AUTOR/A: Erin Hunter

EDITORIAL: Salamandra

LLOC I ANY D'EDICIÓ: E.U.A., 2003

RESUM:

Com ja us vaig dir en la meva anterior recomanació, llegiu-vos abans d'aquest resum els dos llibres anteriors de la saga, ja que us podria ''fastidiar'' detalls molt importants de la trama.



"Látigo Gris, el millor amic del protagonista, s'ha enamorat de Corriente Plateada, una gata d'un clan rival, el del Río. Tots saben que aquesta relació no pot portar més que problemes, i els acaba portant. Quan la parella té fills, i la gata, malauradament mor, no saben a quin clan portar les cries. Passa un temps, i, sense que cap gat se n'adoni, uns gats proscrits del Clan de la Sombra ataquen el del Trueno. Tots els gats defensen valerosament el seu clan, menys Garra de Tigre, qui, per sorpresa de tots menys Corazón de Fuego i Látigo Gris, ataca la líder del seu propi clan, Estrella Azul. Els dos protagonistes no estaven equivocats. Garra de Tigre és realment un traïdor. Per sort, la mateixa líder i el nostre protagonista aconsegueixen vence'l, i l'atacant és desterrat. Finalment, Corazón de Fuego és nombrat lugarteniente del clan, substituïnt Garra de Tigre. Però no tot són bones notícies, ja que el seu millor amic, per por de perdre els seus cadells, abandona el Clan del Trueno."

I ja sabeu, gaudiu la lectura... I a rornronejar s'ha dit!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!