“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dilluns, 18 d’abril del 2016

Sant Jordi 2016

Un any més, s'acosta Sant Jordi, i nosaltres ja estem preparant l'esdeveniment estrella de la Biblioteca: l'Intercanvi de llibres! Probablement, ja haureu vist els cartells que l'Iris ha realizat per a l'ocasió. Per si no teniu clar com funciona, us deixem un resum amb les instruccions per a participar:


VOLS PARTCIPAR A L'INTERCANVI DE LLIBRES?

1- Tria llibres que tinguis a casa i ja no vulguis.
2- Porta'ls a la Biblioteca abans del dia 22 d'abril. Et donarem un Val per cada llibre que portis.
3- El dia de Sant Jordi, porta els teus Vals. Els podràs intercanviar pels llibres que hagin portat els teus companys i companyes.
4- Farem una secció de Lectures obligatòries. Porteu les lectures del curs passat que ja vau llegir i intercanvieu-les per les del proper curs!
5- Els participants a l'Intercanvi entrareu en el sorteig de diversos Vals de compra per a llibreries del poble.
6- El sorteig es farà durant el recital del gimnàs. Repartirem, com a màxim, 5 Vals amb participació al sorteig per a cada alumne. 
Aprofitem per agrair la feina de les nostres Delegades i Delegats de biblioteca, que han col·laborat en la difusió de l'esdeveniment. 

A què esperes per portar els teus llibres? Ja n'hem recollit un munt!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!