“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dimarts, 26 d’abril del 2016

El Pol ens recomana... La crua realitat

El Pol C. s'estrena amb una Recomanació i ho fa amb el llibre estrella del Blog: El diari del Greg. Anem ja per la 9ª Recomanació, entre tots els títols de la col·lecció! S'ha llegit La crua realitat, el cinquè volum, però no ha estat l'únic

https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat/epergam/web/fitxa.jsp?id=16060495
"Hola sóc el Pol, i us vinc a recomanar el llibre del greg, el numero 5 .

Aquests llibre el recomano per nens trapelles o nens que els agrada fer ximpleries.

Aquests llibre va sobre un nen que fa ximpleries. El llibre tracta que el Greg i el Rowly s'enfaden i el Greg li agafa mania al Rowly. Llavors la història explica coses que fan a l'escola, coses que fan, històries que han passat, com per exemple el tros de formatge podrit que hi havia al pati que el Rowly li va donar unes quantes mossegades i deien que tenia una enfermetat i tots s'escapavan d'ell .En aquesta història també hi ha una sortida a l'escola per la nit i es queden a dormir tots però se'n volen anar perquè els treuen el mòbil a tots i no saben què fer. Llavors truquen als pares i tots vénen menys els del Rowly i del Greg. Llavors no tenen més remei que tornar-se amics."

I ja sabeu, gaudiu la lectura... I compartiu amb nosaltres els vostres somriures!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!