“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dilluns, 19 de juny del 2017

El David ens recomana... La venjança dels panteres negres

https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat/epergam/web/fitxa.jsp?id=15554146
El David P.es va llegir aquest llibre el curs passat i ens l'ha volgut recomanar. Es tracta de La venjança dels panteres negres de la coneguda escriptora feminista Gemma Lienas. Està protagonitzat per l'Òscar, un adolescent sense masses perspectives de futur, qui acaba en el món de les bandes, la droga i la violència.

"Primerament recomano aquest llibre perquè m'ha agradat molt, ja que tracta sobre possibles problemes que podríem tenir nosaltres mateixos si escollim un camí a la vida equivocat, així com entrar a una banda o en el món de les drogues. També m'ha agradat perquè explica la història des d'un punt de vista del qual mai ens hauríem imaginat. En aquest llibre, et poses a la pell d'un adolescent al qual la vida no li posa res gens fàcil, la seva mare és alcohòlica i no tenen diners ni per a menjar, moltes vegades ell es queda sense esmorzar o sopar només per a què la seva germana petita pugui tenir alguna cosa que emportar-se a la boca. Finalment crec que l'autora ha sapigut explicar molt bé les vivències d'aquests dos germans."

A la nostra Biblioteca podreu trobar una bona pila de llibres de l'autora: Així és la vida, Carlota, Bitllet d'anada i tornada, Els diaris taronja i vermell de la Carlota, Ets galàctica, Carlota i Vol nocturn

I ja sabeu, gaudiu la lectura... I compartiu-la!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!