“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

divendres, 17 d’abril del 2020

Comparteix les teves recomanacions!

Estàs llegint molt aquests dies? Tenies un munt de llibres a la pila de "pendents" i estàs aprofitant el confinament per fer net? No t'entusiasma gaire la lectura, però t'has decidit a donar-li una oportunitat? Si la teva resposta és que a alguna d'aquestes tres preguntes (o simplement et ve de gust provar una experiència nova), aquest post és per a tu!

Ja fa una bona pila d'anys (des del 2014) que vam engegar la iniciativa de compartir les vostres recomanacions al blog. La primera en estrenar-se va ser la Paula. I, des de llavors, no hem parat de rebre el vostre feedback d'aquells llibres que aneu llegint. Fins i tot, aquests dies de confinament, ens esteu enviant més recomanacions. Ben aviat publicarem la primera que hem rebut en aquesta nova situació.

Mentrestant, us compartim una guia ràpida perquè tingueu clar què heu de fer si voleu recomanar-nos les vostres lectures:

1- Llegiu-vos algun llibre (de ficció o coneixements), còmic, novel·la gràfica... El que us vingui de gust i tingueu a mà, en el format que us resulti més còmode (en paper, digital...).

2- Envieu-nos les vostres impressions: si us ha agradat, si no... Qui l'ha escrit, de què va, la sensació que us ha causat llegir-lo, la trama, els personatges. El que se us acudeixi. Les recollim en aquest correu electrònic: bibliorequesens@gmail.com.

Ho podeu fer en els següents formats:
  • Per escrit. Aquí teniu un exemple que us pot servir de model. 
  • En plan booktuber. Us graveu i ens expliqueu allò que vulgueu transmetre. Com que encara no n'hem rebut cap de vostra, us en mostrem una de la catalana Paraula de Mixa. Precisament parlant de llibres per lluitar contra l'assetjament escolar, tema del qual us hem parlat en les darreres #PíndolesPerAlConfinament.

Recordeu indicar-nos el vostre nom i informació sobre el llibre (títol, autoria, editorial...).

I ja sabeu, gaudiu la lectura, també en temps de confinament... I compartiu-la!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!