“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dimarts, 5 d’abril del 2016

El David ens recomana... Maldito karma

http://www.tagusbooks.com/leer?isbn=9788432228858&idsource=3001&li=1
El David A. repeteix recomanació i ens porta, en aquesta ocasió, un llibre que encara no tenim a la Biblioteca: Maldito karma, de David Safier. Ha estat un èxit tal que l'autor s'ha animat a fer-ne una seqüela (Más maldito karma), entre d'altres novel·les d'èxit amb protagonistes animals. L'argument sonaria una mica a llibre d'autoajuda, si no fos pel to irònic i sarcàstic que empra l'autor, el qual fa que et pixis de riure anècdota rere anècdota. La protagonista de la novel·la mor inesperadament, fet que la fa descobrir l'existència del karma en el moment en què es reencarna en animal, per tots els mals que ha fet passar en vida a aquells qui l'estimaven.

"Recomiendo este libro a pesar de que las primeras impresiones no eran muy buenas, pero me decidí a empezar a leerlo, y la verdad es un libro muy gracioso y no muy complicado de leer. Aquí el resumen del libro:
             
Es una lectura en la cual la protagonista es una presentadora de televisión llamada Kim Lange, que está pasando unos buenos momentos de su carrera profesional, puede que demasiado buenos. Pero un dia muere aplastada por un vater de una nave espacial Rusa. Entonces al largo de todos los sucesos que le pasaran se irá transformando en diferentes animales hasta ascender por toda la escalera de los animales hasta llegar otra vez a un ser humano."

Així que ja sabeu, aneu en compte amb el que feu en aquesta vida, no fos cas que us reencarneu en una formiga!

1 comentari:

  1. Sí, els llibres de David Safier són molt bons, car combinen l'humor amb l'autoajuda, a més de ser molt originals^^

    ResponElimina

Gràcies per participar!