“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dilluns, 6 de juliol del 2020

La Berta ens recomana... Noel et busca

Fa uns dies vam compartir una recomanació d'aquest llibre. Com que llavors ja us vam parlar dels llibres de l'Àngel Burgas que podeu trobar a la Biblioteca, avui us expliquem cosetes del seu autor. Seva és la cita que podeu llegir a la capçalera del blog, extreta de la seva pàgina web.

És un dels membres de Llibres al replà, bloc especialitzat en Literatura Infantil i Juvenil.

A banda dels seus llibres que podeu trobar a la biblioteca, avui us recomanem els seus àudiollibres. A la Biblioteca Virtual de la Xarxa de Biblioteques Municipals podeu trobar una sèrie d'àudiollibres en mp3. D'entre la seva selecció, hi trobareu: El club de la cistella i Una cançó per a Susanna.

Avui us parlem de Noel et busca recomanat, en aquesta ocasió, per la Berta C. És la seva primera recomanació. Si encara no heu llegit el llibre, aneu amb compte amb les pistes que ens dóna...


El llibre que jo recomano, es titula, el Noel et busca i està escrit per Àngel Burgas, adaptat per l'editorial la Galera i està dins del gènere del suspens.
Tot i que jo l'he llegit en format per escrit també està l'opció de llegir-lo digitalment.

Aquest llibre tracta sobre un noi, L'Enric que es desperta amb amnèsia i no té a ningú que el visiti excepte el seu company de pis, L'Unai que l'ajudarà a recordar la veritat de la seva vida. De mica en mica anirà recordant coses que en el desenllaç el portaran a descobrir la seva identitat.
La història té lloc el 2009, que és quan en Enric desperta a l'hospital i comença tota la història amb molt de suspens per esbrinar la seva identitat.
Els personatges principals són l'Enric i l'Unai i els secundaris són el Fran, la mercè i la Laura.
L'Enric és un noi de vint-i-cinc anys i l'Unai té la seva mateixa edat, dels altres personatges no se sap del tot la seva edat.
Jo em sento identificada amb l'Unai, perquè encara que sé que la venjança no és bona és una cosa que sempre tinc en compte.
La lectura se'm va fer pesada a l'inici i a mesura que anava avançant cada cop m'agradava més.
La veritat és que després de llegir-me aquest llibre he après la importància de no ignorar a les persones i fer que pateixin soledat.
Destacaria com a positiu d'aquesta lectura la forma en què esta escrita que fa que t'enganxis, ja que esta feta per adolescents. La veritat és que segons la meva opinió és un llibre bastant llarg i això ho veig bastant negatiu si no t'agrada llegir, però com que a mi no em desagrada llegir no li donaria res negatiu.
Ho recomano perquè és una lectura que enganxa i que està molt ben redactada i t'ajuda a expandir el teu vocabulari, ho recomanaria a les persones que siguin fans del suspens.

I ja sabeu, tot i que cada vegada ja estem més desconfinades, seguiu gaudint la lectura... I compartiu-la! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!