“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dijous, 16 de juliol del 2020

La Carla ens recomana... Los secretos de Alexia

https://www.tagusbooks.com/leer?isbn=9788417460150&li=1&idsource=3001
No parem aquests dies de compartir les recomanacions que ens heu anat fent arribar durant el confinament. Avui s'estrena la Carla M. amb Las dudas de Alexia. Es tracta de la primera part d'una trilogia escrita per la Susana Rubio, seguida per Las dudas de Alexia y La elección de Alexia. Novel·la juvenil romàntica amb un toc de realisme. Clicant els enllaços, en podeu llegir un tastet. I, si us enganxeu, les teniu totes tres a l'eBiblio!

Vols descobrir els seus secrets? Obligada per les circumstàncies a viure amb una mare que va renunciar a ella quan era molt petita, l'Alexia comença el seu primer any a la universitat acompanyada de la seva millor amiga. 

Títol: Los secretos de Alexia
Editorial: Montena
Autor/a: Susana Rubio
Gènere: Juvenil
Format: en paper
 
Aquest llibre tracta sobre una noia de 18 anys, anomenada Alexia, que comença el seu primer any a la universitat amb la seva millor amiga, Lea.
Les dues amigues els hi agrada molt la festa i els nois, però diuen que mai no 
s’han enamorat. Aquest any trencaran la norma quan vegin a l’Adrián i Thiago?

La història esta desenvolupada a Madrid, l’any 2018 amb un període curt de temps, en unes dues setmanes passa tota la història.

El personatge principal és l’Alexia Suil, té 18 anys, amb un caràcter molt reservat, i un passat que moltes vegades no la deixa dormir. Li agraden molt els idiomes, i sap parlar uns 8, perquè tota la seva vida a viatjat molt i ha viscut en un munt de llocs diferents.

Un personatge secundari és la Lea, la millor amiga de l’Alexia. Té 18 anys, és molt riallera i divertida. Li encanta la moda i sempre va vestida a l’ultima. A vegades treballa a la botiga d’estètica de la seva mare i també li agraden molt els idiomes. 

La mare de l’Alexia, també és un personatge secundari. Ella és alta i molt elegant, treballa d’advocada en un dels bufets més prestigiosos de Madrid, on s’ha esforçat molt per arribar on es troba. Sempre a rebutjat a la seva filla i ara per les circumstàncies en què viu l’Alexia s'ha de quedar amb ella.

L’últim personatge secundari és en Thiago. Un noi de 21 anys, que esta cursant quart d’universitat. És molt atractiu i té els ulls verds. Li agrada jugar al pàdel i parla molt bé francès. 

El ritme d’aquesta lectura és trepidant.
Mentre que llegia el llibre no he pensat en res, perquè estava bastant ficada a la lectura  i molt concentrada.

Els elements positius de la lectura és que es llegeix molt ràpid i és molt divertida. Els elements negatius, per algunes persones, es que té moltes pàgines.

Aquesta lectura la vaig triar perquè volia llegir una novel·la romàntica , però no molt típica, és a dir, una novel·la romàntica i alhora realista.

Sí que recomano la lectura, però sobretot a la gent que li agradi llegir llibres romàntics, juvenils i molt entretinguts. 



I ja sabeu, tot i que cada vegada ja estem més desconfinades, seguiu gaudint la lectura... I compartiu-la! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!