“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dimecres, 6 de maig del 2020

L'Ainhoa ens recomana... Stay

Tot i que l'Ainhoa és una àvida lectora, no ha estat fins aquest curs que s'ha animat a recomanar virtualment un llibre. I diem això perquè és una de les nostres conselleres a l'hora de triar llibres per a la biblioteca. Que ja sabeu que sempre us preguntem a l'hora d'ampliar el nostre fons per tal de conèixer els vostres gustos i interessos.

Ens porta una proposta digital, ja que es tracta d'un llibre que ha llegit a la plataforma Wattpad. Això sí, el llibre està en portuguès! Es titula Stay i és una novel·la romàntica escrita per la Lucinda. Si cliqueu l'enllaç del títol, podreu llegir-la íntegrament.

https://www.wattpad.com/story/81256047-stay
Sabem que moltes de vosaltres feu servir aquesta plataforma, tant per a buscar-hi lectures com per compartir allò que escriviu. Ben aviat us parlarem d'un ex-alumne que ha donat el pas i ha començat a compartir una novella per capítols.

Mentrestant, us deixem amb les impressions de l'Ainhoa:


"Estimats lectors, vull presentar-vos un llibre que m’ha agradat molt i está publicat a la xarxa social de llibres, que ja coneixeu, “Wattpad”.
“Stay” és un llibre de llengua portuguesa, publicat per l’escriptora Lucinda Bica i la trama és molt interessant.
Allison Hale, una noia perfeccionista innocent, està enfadada perquè comença una nova vida, lluny de tot i tothom a Chicago.
Es troba amb Dylan O’Brien, un noi solitari i somiador, apassionat per la música que vol oblidar el seu terrible passat i començar de nou sense els fantasmes dels seus records.
Quan aquests dos camins es creuen, les seves vides canvien.
Tot va molt bé fins que en Dylan és acceptat en una de les millors acadèmies de Londres i ha de separar-se de l’amor de la seva vida.
Animeu-vos a llegir-lo! Es una gran oportunitat per aprendre aquest idioma tant bonic i a més es molt fácil!! Us prometo que us encantará!!
A més a més está en procés d'imprenta i de publicació i tenir lectors li ajudará molt."


I ja sabeu, gaudiu la lectura, també en temps de confinament... I compartiu-la!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!