“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dijous, 28 de maig del 2020

La Júlia ens recomana... Quin desastre d'aniversari!

https://grup62cat.cdnstatics2.com/libros_contenido_extra/40/39077_Diari_d_una_Penjada_13.pdfContinuem publicant recomanacions de llibres que s'ha llegit el nostre alumant. En aquest cas, la Júlia S. ens parla del tretzè volum del Diari d'una penjada: Quin desastre d'aniversari! Si cliqueu sobre la portada (o el títol del llibre), en podreu llegir un tastet.

A la nostra biblioteca hi tenim habitualment els volums de l'1 al 4: Manual de supervivència a l'institut, Quan no ets la reina de la festa (també el tenim en castellà), KFT! Ha nascut una friki del pop i SMR sobre patins!


"La Nikki està desitjant celebrar el seu aniversari fent una festassa increible. Vol convidar a molta gent, però no té diners suficients per a pagar tot lo necessari. 
Les seves amigues i ella estant planejant la seva festassa, i no decideixen de quin tema anirà. 
I com si no fos bastant, en Brandon, el noi que li agarada, li pregunta si aquestes vacances anirà de gira amb els Bad Boyz o si s'anirà a Paris, amb l'André que és un amic seu, per a visitar la ciutat."

Un diari, a mig camí entre la novel·la gràfica, on seguireu patint i rient amb la Nikki, la seva protagonista.
I ja sabeu, gaudiu la lectura, també en temps de confinament... I compartiu-la! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!