“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

divendres, 5 de juny del 2020

Una solució per a cada problema

El Programa de Biblioteques Escolars del Departament d'Educació ha engegat la iniciativa "Una solució per a cada problema". Amb ella es pretén donar visibilitat a les diferents iniciatives que s'estan duent a terme des dels centres educatius per seguir treballant la lectura des del confinament. 

Han creat un padlet per recollir les propostes seleccionades titulat Biblioteca escolar en temps de pandèmia. Les iniciatives seleccionades seran reconegudes amb el distintiu #biblioactivacovid. Aviam si ens trobeu... Hem compartit la nostra proposta per passar aquest #SantJordiConfinat #AmbUnLlibreALaMà.
https://sites.google.com/view/bibliotecajordinavidal/p%C3%A0gina-principal

També hi trobareu altres experiències inspiradores: Booktubers des del confinament de l'INS Manolo Hugué, un Club de lectura virtual a l'INS El Nou Brugulat, relats escapats a l'Escola Reixac, recull de recursos virtuals per temes a la Bibliovirtual a l'Institut Miquel Biada, etc.

A partir d'ara, el nostre bloc mostrarà el distintiu #biblioactivacovid! Si des de la vostra Biblioteca Escolar heu dinamitzat alguna activitat des del confinament que creieu que estigui contribuint, amb accions i recursos, a facilitar l'aprenentatge, el foment de la lectura i a promoure l'equitat, no dubteu a omplir el formulari.
 
Us animem a donar visibilitat a tot el que estem fent des de les Biblioteques Escolars de Catalunya per ajudar les famílies i l'alumnat dels nostres centres educatius posant a l'abast tota mena de recursos per ajudar-los a viure millor aquesta situació tan complicada.

I ja sabeu, gaudiu la lectura, també en temps de confinament... I compartiu-la! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!