“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dijous, 25 de juny del 2020

La Queralt ens recomana... Noel et busca

Aquests darrers dies hem tingut molt de moviment al blog. És per això que ens havien quedat recomanacions acumulades. Darrerament n'hem rebut moltes i les anirem publicant una mica espaiades.

https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat/epergam/web/fitxa.jsp?id=17035697
Avui us parlem de Noel et busca, una novel·la de l'Àngel Burgas, qui ens va visitar fa uns anys a la nostra Biblioteca. Es tracta d'un thriller que us atraparà fins que aconseguiu descobrir què li ha passat al protagonista de la història.

No és la primera vegada que ens recomaneu un llibre seu. L'Àngel Burgas escriu sobretot literatura juvenil, tot i que també té llibres i reculls de relats per a adults com Show o Adéu. A la nostra Biblioteca hi trobareu molts llibres seus! És fàcil que us soni per la sèrie sobre el Club de la cistella (L'edat del despertar, Dies feliços, Segon trimestre). Però també ha escrit sobre temàtiques diverses: realisme màgic a El ocupante, joves a Una cançó per a Susanna, i nois i noies encara més joves a Operació Kyoto.

Us deixem amb les impressiones de la Queralt J.


Autor: Àngel Burgas
Editorial: La Galera
Gènere: Narratiu
Format: En paper
‘’Noel et busca’’ va sobre un noi que es diu Enric, el cuàl es desperta en un hospital sense saber res de qui es, ni de la seva vida. La policía el va trobar en un cotxe ple de droga i ara l’estan investigant. Només sap una cosa, i es que algú el busca.
L’história es desenvolupa l’any 2009 a Espanya ( Barcelona). Durant aquesta hi ha moments en els que hi ha flashbacks i salts a altres anys.
El personatge principal es l’Enric, el que està ingressat a l’hospital. Entre els personatges secundaries es troben l’Unai, la Laura, la Mercè i el Fran. Diría que tots els personatges son amables i amigables.
El ritme de la lectura es ràpid.
Jo m’he sentit  intrigada durant tota l’história, ja que et manté en suspens i no pots parar de llegir. Això sería un dels elements positius que te, i el mes imporatant.
Recomano molt aquest llibre ja que es ràpid de llegir i et manté en suspens tota l’estona. Li recomanaría a gent que li agradin históries psicológigues i d’aventures. Una cosa negativa que tindría, en la meva opinió, son els personatges. Trovo que no son gaire interesants.

I ja sabeu, tot i que cada vegada ja estem més desconfinades, seguiu gaudint la lectura... I compartiu-la!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!