“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

diumenge, 7 de juny del 2020

L'Eric ens recomana... El desastrós Max Crumbly

http://aladi.diba.cat/search~S171*cat?/arussell%2C+rachel+rene/arussell+rachel+rene/1%2C1%2C58%2CB/frameset&FF=arussell+rachel+renee&40%2C%2C58Avui us portem una recomanació que ens havia quedat pendent de publicar. Ens la va fer arribar l'Eric L. i és d'un llibre propi. Es tracta d'El desastrós Max Crumbly de la Rachel René Russell. Com molt bé diu l'Eric, l'autora la coneixereu per la col·lecció Diari d'una penjada (no fa gaire en vam compartir una recomanació). 

http://aladi.diba.cat/search~S171*cat?/arussell%2C+rachel+rene/arussell+rachel+rene/1%2C1%2C58%2CB/frameset&FF=arussell+rachel+renee&3%2C%2C58En Max és una mena d'antiheroi que acaba de començar el curs a l'institut, amb tots els problemes que això pot comportar. Companys que no acompanyen gaire, complicacions imprevisibles... Però, per sort, sempre hi ha una amiga a prop per fer-te un cop de mà. 

Si cliqueu sobre les imatges dels llibres, podreu veure en quines biblioteques de la xarxa de la Diputació de Barcelona estan disponibles. Estem preparant un post amb indicacions sobre la reobertura de les biblioteques!

També els podreu trobar a l'eBiblio: Quin fàstic de dia i Caos a l'insti.

Aquí teniu la recomanació de l'Eric:

"El llibre es diu '' EL DESASTROS MAX CRUMBLY'', l'editorial es ''ESTRELLA POLAR'', que és la mateixa editorial que fa els llibres de Geronimo Stilon. L'autora és Rachel Reneé Russell, que també és coneguda per la sèrie ''Diari d'una Penjada''; de fet , els seus personatges , alguns surten en aquest llibre. El llibre es va fer l'any 2016, te 402 pàgines, però tot i així , les seves pagines son molt entretingudes , perquè a part de la lletra gran , i això ocupa mes espai, a vegades hi han dibuixos que ocupen de una plana, i aixi varis cops . Aquest llibre es pot acabar fàcilment en 1 mes com a mínim. Jo el recomano perquè es molt divertit, entretingut i a vegades, connectes amb el personatge principal , i penses: hauria d'haver fet allò i no això..., i això en un llibre està molt bé! 
El final és molt inesperat i sorpresa, perquè  no t'ho esperes en absolut!
Si us heu quedat amb ganes i us heu quedat amb ganes de saber mes sobre aquest noi, aquest any han fet una segona part, i que a més ,te continuació amb el primer. Això si, el segon te menys pàgines que aquest.
El llibre tracte de un noi maleducat que tanca en Max ( el protagonista)en una guixeta, i ningú li fa cas, ningú se n'adona, menys una noia. Des de dintre agafa una llibreta, i comença a redactar la seva experiència en el institut,  la seva peculiar vida estranya en un diari."

I ja sabeu, gaudiu la lectura, també en temps de confinament... I compartiu-la! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!